گذر زهره از فراز آسمان خزر/ تصویر طوفان غبار از خلیج فارس
اندیشه در استمرار انسان ،خروج از مسیر حبس و ورود در مسیر رشد می باشد. ابوسعید نیازی هشترودی
درباره وبلاگ


به وبلاگ نقد و اندیشه خوش آمدید
آخرین مطالب

غبار بین المللی

غبار بر فراز آسمانهای عراق، قطر، کویت و عربستان سعودی در تصویر ماهواره ای که از سوی ناسا بر فراز آسمان خلیج فارس گرفته شده است.

براساس اعلام ناسا به نقل از روزنامه تایمز، در کویت طوفان شدید غبار زندگی این کشور را از حالت عادی خارج کرده به طوریکه میدان دید به 500 متر کاهش یافته است.

 ماه آتشفشانی

تصویری از دهانه های آتشفشان در امتداد مرز میان روز و شب در تصویر منتشر شده از مدارپیمای کسینی ناسا که نشان دهنده بزرگترین دهانه آتشفشانی ماه است. این دهانه های کم عمق اودیسه نام دارند.

در این تصویر سطح به شدت آتشفشانی و ناهموار ماه را با تمام جزئیات آن به تصویر کشیده شده است.

یدک کش جسور

شاتل فضایی انترپرایز توسط یک قایق بزرگ در رودخانه هادسون یدک کشیده می شود. این شاتل بازنشسته که اواخر ماه آوریلدر وارد نیویورک شد قرار است به زودی در موزه هوافضای این شهر به نمایش گذاشته می شود.

پرواز سیاره ای

توپ سیاهی به نام زهره در پرواز نزدیک در مقابل اتمسفر خورشید در تصویری که از سوی رصدخانه دینامیک خورشیدی ناسا منتشر شده است. از نظر علمی مهمترین بخش گذر زهره لحظاتی است که این سیاره وارد صفحه خورشید از نگاه زمینی شده و یا این صفحه را ترک می کند.

زمان دقیق عبور این سیاره از مقابل خورشید از نقاط مختلف به ستاره شناسان قرن هجدهمی کمک کرد فاصله دقیقتری از زمان و خورشید را اندازه گیری کنند. دانشمندان امیدوارند که بتوانند از اطلاعات به دست آمده در گذر زهره امسال برای مطالعه روز اتمسفر این سیاره استفاده کنند.

 قطره بزرگ

خوشه ستاره ای M13  که از آن با عنوان خوشه ستاره ای کروی زانو زده یاد می کنند در این تصویر که توسط یک ستاره شناس گرفته شده است، مشاهده می شود این خوشه ستاره ای در فاصله 25 هزار سال نوری از زمین قرار گرفته است که مجموعه ای از صدها ستاره پیر است که یکی از روشنترین خوشه های ستاره ای در آسمان شمالی است.

پاپیونهای ساحلی

رد تقاطعی که به نظر می رسد توسط جتهای تجاری برجای گذاشته است در آسمانهای نزدیک نیوفاندلند، کانادا توسط ماهواره ترا ناسا گرفته شده است.

برخورد تایتانها

تصویر چشم انداز احتمالی زمین هنگام برخورد کهکشان اندرومدا، بزرگترین کهکشان همسایه با کهکشان راه شیری ما برخورد کند منتشر شده است. ستاره شناسها با استفاده از هابل اعلام کردند که آنها می توانند پیش بینی دقیق تری از تصویر برخورد کهکشانی داشته باشند حتی اگر این برخورد طی چهار میلیارد سال آینده رخ ندهد.



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





پيوندها



نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 32
بازدید دیروز : 125
بازدید هفته : 157
بازدید ماه : 577
بازدید کل : 55985
تعداد مطالب : 207
تعداد نظرات : 18
تعداد آنلاین : 2


محبوب کن - فیس نما